Trwa ładowanie...
d93hqdn
17-10-2008 15:27

Gofry lekkie i chrupiące...

Przepis
3.0
(7 głosów)
Oceń:
d93hqdn
Składniki
  • sól 1 szczypta
  • jajka 2 szt
  • olej 1/3 szklanki
  • proszek do pieczenia 1 łyżeczka
  • mleko 2 szklanki
  • mąka 2 szklanki
Przepis

Rozgrzać gofrownicę. Wszystkie składniki oprócz białek ubić mikserem na
gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem.
Piec w gofrownicy na rumiano - około 2-3 minut, podawać z bitą śmietaną lub
ulubionymi dodatkami.

Przepis dodał użytkownik agnieszka-ucak

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d93hqdn
d93hqdn
d93hqdn
Więcej tematów
d93hqdn