Trwa ładowanie...
d1eechh
21-11-2008 19:57

gniazda

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1eechh
Składniki
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • schabu na cztery duże kotlety
  • 200 dag sera żółtego
  • 4 grubsze plastry szynki gotowanej
  • sól, pieprz
  • olej do smażenia
  • do panierowania:
  • 2 jaja
  • bułka tarta
Przepis

Umyj schab podziel go na cztery i roztłucz jak najcieniej,
Połóż na każdej połowie kolejno szynkę ser i połówkę jajka.
Złóż jak pieroga i przyklep boki do sklejenia, przypraw, panieruj w jajku i mace
Smaż w głębokim oleju ok. 7-10 min. Podawaj z ziemniakami lub surówką. Smacznego!

Przepis dodał użytkownik petryk91

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1eechh
d1eechh
d1eechh
Więcej tematów
d1eechh