Trwa ładowanie...
d2cnfso
21-11-2008 19:57

gniazda

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2cnfso
Składniki
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • schabu na cztery duże kotlety
  • 200 dag sera żółtego
  • 4 grubsze plastry szynki gotowanej
  • sól, pieprz
  • olej do smażenia
  • do panierowania:
  • 2 jaja
  • bułka tarta
Przepis

Umyj schab podziel go na cztery i roztłucz jak najcieniej,
Połóż na każdej połowie kolejno szynkę ser i połówkę jajka.
Złóż jak pieroga i przyklep boki do sklejenia, przypraw, panieruj w jajku i mace
Smaż w głębokim oleju ok. 7-10 min. Podawaj z ziemniakami lub surówką. Smacznego!

Przepis dodał użytkownik petryk91

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2cnfso
d2cnfso
d2cnfso
Więcej tematów
d2cnfso

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj