Trwa ładowanie...
dv15rgc
28 stycznia 2015, 12:41

Almond Espresso Tini

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dv15rgc
Składniki
  • 40 ml ABSOLUT Vanilia
  • 15 ml likieru kawowego Kahlua
  • 10 ml syropu z migdałów
  • Jedno espresso (25 ml)
Przepis

Składniki przelej do shakera w powyższej kolejności – ważne, aby espresso było ostatnim składnikiem przed uzupełnieniem shakera lodem. Bardzo mocno i energicznie wstrząśnij koktajl - tak długo, aż wytworzy się charakterystyczna, aksamitna piana. Dalej miksturę należy przelać uważnie do kieliszka koktajlowego bez lodu i dekorować 3 ziarenkami kawy.

Przepis dodał użytkownik Absolut

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dv15rgc
dv15rgc
dv15rgc
Więcej tematów
dv15rgc

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj