Trwa ładowanie...
dugbd1i
2 grudnia 2014, 14:50

Zielone hiszpańskie oliwki z pesto z rukoli, anchois i suszonych pomidorów

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dugbd1i
Składniki
  • zielone hiszpańskie oliwki, czosnek, rukola, bazylia, ser Manchego, orzeszki piniowe, oliwaz oliwek extra virgin, kilka kropel sokuz cytryny, suszone pomidory w occie, anchois, sól
Przepis

Włóż wszystko oprócz hiszpańskich oliwek do blendera. Zmiel dokładnie aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Przed samym podaniem do mieszanki dołóż hiszpańskie oliwki.

Przepis dodał użytkownik Wielbiciel Hiszpańskich Oliwek

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dugbd1i
dugbd1i
dugbd1i
Więcej tematów
dugbd1i

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj