PrzepisyPierogi z kaszą gryczaną i seremPlacki ziemniaczane a'la pizza. Musisz spróbowaćPączki. Prostszego przepisu nie znajdzieszEkspresowe risotto pieczarkoweWątróbka cielęca z rabarbarem. Gratka dla prawdziwych smakoszyNadziewane muszle makaronowe z kurczakiem i serem pleśniowymKotlety mielone z pieczarkami. Niewiarygodne soczystePrzepis na słodką kolację. Banany smażone w cieście kokosowymPiersi kaczki z sosem musztardowym i warzywami po prowansalskuPasztet mięsny z konfiturą z czerwonej cebuliSmażona wieprzowina po chińskuSznycel po wiedeńsku i alpejskie ziemniaczkiZiemniaczane frytki inaczej. Chrupiące, złociste i aromatyczneFaworki. Kruche ciasteczka, które powstały przez przypadekPlacki pieczarkowo-ryżowe. Pomysł na bezmięsny obiadWigilijne kotlety grzybowo-orzechoweChlebki pita z kurczakiem i warzywamiPlacki ziemniaczane z żółtym serem Genialny sposób na kotlety. Mielone odejdą do lamusaPikantne kulki serowe. Rewelacyjna przekąska na domówkęKotlety mielone z pieczarkamiBananowe naleśnikiKotlety z ziemniaków i sera. Szybki obiad za groszeJabłka w cieście. Dosłownie rozpływają się w ustachSmażony dorsz z kieszonką. Trudno się oprzećPlacuszki z cukinii. Jeszcze lepsze niż ziemniaczaneKlasyk rosyjskiej kuchni. Jak zrobić puszyste bliny?Faszerowane pieczarki i kremowy sos. Obiad na medalPyszne kotleciki mielone z pieczarkami i cebuląJaja wielkanocne faszerowane grzybamiBoczniaki w chrupiącej panierce. Jak je zrobić?Placki kabaczkowe z szynką i pomidoramiSpaghetti z sosem pomidorowym i awokadoBigos z kiszonej kapustySmażone ziemniaki z boczkiem. Można jeść bez końcaKrążki cebulowe w cieście naleśnikowym. Genialna przekąskaOmlet z pomidorami i mozzarelląSajgonki. Zamiast zamawiać w barze, łatwo zrobić je w domuPrzepis na chrupiące kotlety. Nie poczujesz, że nie ma w nich mięsaMakaron z łososiem i szpinakiem. Ekspresowy obiad1...30313233