PrzepisyKurczak a la Provencale wg przepisu z 1904 rokuGulasz z indyka pieczonegoZapiekanka ziemniaczana ze szpinakiemMeksykańska EnchiladaPaella z owocami morzaPatatas bravas Kotlety mielone z oscypkiemMeksykański CarnitasTajskie Pad ThaiDuszona pierś kurczaka z warzywamiChrupiące naleśniki ze szpinakiem i fetąZiemniaki zapiekane z rozmarynemDomowy burger z konfiturą z cebuliEmpanadas z pieczonymi batatamiNuggets - domowe kąski z kurczakaGołąbki z dzika z kaszą jaglaną prażonąRyba na piątek: sandacz z jajami według przepisu z 1871 r.Ryba na piątek: łosoś w tempurzeKanapka kebab gyrosRyba na piątek: rybne kulki z kaszą kuskusPolędwiczki ze śliwkamiKotlety ziemniaczane z sosem grzybowymCapellini nidi z krewetkami i oliwkamiPenne z pesto rosso picanteWolno pieczony indyk nadziewany śliwkamiKurczak z grzybami w cieście a’lawellingtonSpaghetti z rozgrzewającym sosem pomidorowymŁosoś zapiekany w cieście francuskimLASAGNE Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI, ZAPIECZONA POD ŻÓŁTYM SEREMPierś z kurczaka z purée ziemniaczano-selerowym i zieloną fasolką szparagowąSmażony łosoś z kaszą jaglaną i grillowanymi warzywamiDOMOWA PEŁNOZIARNISTA TORTILLA Z KURCZAKIEM, PAPRYKĄ, CZERWONĄ CEBULĄ I SEZAMEMRyba w pikantnych warzywachPikantne tofu z warzywamiSałatka z mięsem z gyrosaCannelloni z mięsem mielonymPasztet z zielonej soczewicyLahmacunPlacki ziemniaczane z pikantnym gulaszemRoladki z pora w sosie pieczarkowym1...192021...32