PrzepisyMini burgery z ajwarem, halloumi i ogórkami. Na kolację lub przekąskęPasztet z grzybów leśnych. Aromatyczny, pyszny i prostyDomowy syrop różany. Pyszny i naturalny dodatek do deserów i herbatyOgórki małosolne bez wody. Sprytny sposób na przetworyGrzybowy proszek bez chemii i konserwantów. Wyjątkowy przysmak do spiżarniŚlimaczki pizzowe. Smakowita i szybka przekąskaKimchi, czyli kapusta pekińska na ostro. Pyszny dodatek do obiaduMirabelkowy chutney do mięs. Aromatyczny i prosty do zrobieniaMarynowane rydze. Nie może ich zabraknąć w domowej spiżarniDomowy makaron z dwóch składników. Oryginalna receptura z 1871 rokuDomowa konfitura wiśniowa. Najlepszy sposób na przetworyOgórki w miodowej zalewie. Chrupiące i bardzo prosteZapiekane faszerowane patisonyKarmelizowane warzywa z piekarnika. Przepyszny dodatek do dania głównegoDomowy keczupDomowy groszek ptysiowyŁódeczki z ziemniaków pieczone z rozmarynemDomowe ogórki konserwowe krok po krokuZapiekane pomidory z parmezanemPyszne grzanki z bazylią i czosnkiemSałatka ze szprotkamiLetnia sałatka z ziemniakamiDomowy paprykarzMus malinowy według receptury z 1910 r.Zakręcone mini pizze z ciasta francuskiegoPatisony w ostrej zalewieWytrawny sos wiśniowyMalinowy sos na słonoŚledź z czerwoną fasolą i jogurtemMasło czosnkowe z ziołamiDomowy smalczyk z fasoli i jabłkaDomowe mięsne przetwory w słoikachMasło czosnkowe - masło z grillowanym czosnkiem i paprykąJak zrobić domowy majonez - prosty przepisBagietka orkiszowa na zakwasieFava, czyli pasta z grochu Obazda - bawarska pasta serowa z camembertaPain perdu - Tosty francuskie z pomarańcząSos mole poblano Łopatka wieprzowa długo pieczona1...567...11