PrzepisyZupa z soczewicą i suszonymi pomidoramiPieczony kalafior z przyprawamiBakłażan faszerowany według przepisu z 1910 rokuMasło czosnkowe - masło z grillowanym czosnkiem i paprykąZupa z kapusty pekińskiej z jarzynami i parmezanemZiemniaki po nelsońsku. Bardzo łatwa i pyszna zapiekankaRyba na piątek: sandacz z jajami według przepisu z 1871 r.Smażony karp w orzechowo-piernikowej panierceSmażony łosoś z kaszą jaglaną i grillowanymi warzywamiSAŁATA LODOWA Z POMIDOREM, JAJKIEM I TUŃCZYKIEMOWSIANKA Z MIGDAŁAMI I TRUSKAWKAMIPasztet z zielonej soczewicyRyba w warzywach!Jabłka pieczone z rodzynkami z waniliową nutąGrillowane tofu w pikantnym sosieKarp w zalewie octowejSałatka z pieczoną dyniąLekka sałatka brokułowa, z kalafiorem, pomidorem i serem żółtymGrillowana papryka nadziewana kuskusem, pieczarkami i żółtym seremKlasyczna pasta jajeczna. Najlepsza na śniadanieTradycyjne spaghetti z sosem pomidorowymŻurek wegetariańskiSos czosnkowy - przepis z WłochKotlety z grochu z kaszą bulgur i surówką z kapusty pekińskiejWarzywa z grilla z serowo-orzechowym sosemWłoskie szpinakowe kopytka w sosie z gorgonzoli z rukoląCannelloni faszerowane kalafiorem, radicchio i serem ricottaWegetariańskie leczo z cukinią i żółtym seremJajka zapiekane z fetą i pomidoramiSandacz z rukolą i białą rzodkwiąSajgonki z bananówPlacuszki z jabłkiem na serkach homogenizowanychZapiekana cebula faszerowana mięsem mielonymKalafiorowa zapiekanka serowaPilaw warzywnyZapiekana papryka z soczewicą. Przepyszna kolacja na chłodny wieczórSałatka z fety i arbuzaPierogi z bobem. Wymarzony przepis na pyszny letni obiadPierogi ruskieMakaron po chińsku. Ekspresowy patent na pyszny obiad1...91011...15