oprac. Katarzyna Gileta5 lutego 2020, 13:51ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJ5 powodów, by jeść kapustę pekińską Pekinka jest popularną wersją kapusty w naszym kraju. Chętnie robimy z niej surówki jako dodatek do obiadu. Warto regularnie ją spożywać, ponieważ ma ona wiele zalet. Oto dlaczego warto sięgać po kapustę pekińską. kuchnia kapusta kimchi kapusta pekińska właściwości zdrowotne +2Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO