Trwa ładowanie...

Sposób na elastyczne i pyszne ciasto na pierogi

Pierogi to jeden z klasyków polskiej kuchni. Jadamy je zarówno z pikantnym farszem, jak i owocowym nadzieniem. Ich sekret to jednak ciasto - nie może być za grube lub zbyt cienkie, a zbyt duża ilość mąki może przyćmić cały smak dania. W "Pytaniu na śniadanie" zaprezentowano przepis na perfekcyjne ciasto na pierogi. Aby było elastyczne i dobrze się wyrabiało należy dodać jeden, sekrety składnik.

d47l3go
d47l3go

Pierogi to jeden z klasyków polskiej kuchni. Jadamy je zarówno z pikantnym farszem, jak i owocowym nadzieniem. Ich sekret to jednak ciasto - nie może być za grube lub zbyt cienkie, a zbyt duża ilość mąki może przyćmić cały smak dania. W "Pytaniu na śniadanie" zaprezentowano przepis na perfekcyjne ciasto na pierogi. Aby było elastyczne i dobrze się wyrabiało, należy dodać jeden, sekretny składnik.

d47l3go
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d47l3go
Więcej tematów