Trwa ładowanie...

Polędwiczka wieprzowa z musem kalafiorowym

Dobry kawałek mięsa to dla wielu osób podstawa dania obiadowego. Ważna jest także znajomość produktu, aby wydobyć maksimum jego smaku. Przykładem jest polędwiczka wieprzowa, która dobrze usmażona smakuje wyjątkowo. Szef Kuchni Klaudiusz Wachowiak pokazał, jak przygotować to mięso.

d49zys0
d49zys0

Dobry kawałek mięsa to dla wielu osób podstawa dania obiadowego. Ważna jest także znajomość produktu, aby wydobyć maksimum jego smaku. Przykładem jest polędwiczka wieprzowa, która dobrze usmażona smakuje wyjątkowo. Szef Kuchni Klaudiusz Wachowiak pokazał, jak przygotować to mięso.

W ramach dodatków zaserwować kremowe puree z kalafiora - podpowiadając, że wystarczy jeden dodatek do gotowania tego warzywa, aby smakowało jeszcze lepiej, a także grillowane fasolki szparagowe z boczkiem.

Źródło: newsrm.tv

d49zys0
d49zys0
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d49zys0
Więcej tematów