wp
Naturalne uspokojenie. Kojąca kuchnia z ziołami i konfiturami
x-news/Dzień Dobry TVN
jedz zdrowo
22-02-2016 (14:35)

Naturalne uspokojenie. Kojąca kuchnia z ziołami i konfiturami

Adam Kozanecki, finalista ostatniej edycji programu "MasterChef" podpowiedział, jak zrobić zupę z warzyw z melisą, łososia w sosie węgierkowym, a na deser witaminowy kisiel o smaku cytrynowym i pomarańczowym.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie

Kolejny stresujący dzień w pracy? Zamiast chodzić zła, wyżywać się na wszystkich wokoło lub sięgać po leki uspokajające, możesz przygotować zdrowe danie, które ukoją nerwy. Adam Kozanecki, finalista ostatniej edycji programu "MasterChef" podpowiedział, jak zrobić zupę z warzyw z melisą, łososia w sosie węgierkowym, a na deser witaminowy kisiel o smaku cytrynowym i pomarańczowym.

wp

**Przekąski poprawiające metabolizm **

**Triki na smaczne i odchudzające śniadanie **

**Kawa zbożowa - jest zdrowa i smakuje lepiej niż latte **

wp
wp
wp
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.