Trwa ładowanie...

Naturalne uspokojenie. Kojąca kuchnia z ziołami i konfiturami

Adam Kozanecki, finalista ostatniej edycji programu "MasterChef" podpowiedział, jak zrobić zupę z warzyw z melisą, łososia w sosie węgierkowym, a na deser witaminowy kisiel o smaku cytrynowym i pomarańczowym.

d1kd346
d1kd346

Kolejny stresujący dzień w pracy? Zamiast chodzić zła, wyżywać się na wszystkich wokoło lub sięgać po leki uspokajające, możesz przygotować zdrowe danie, które ukoją nerwy. Adam Kozanecki, finalista ostatniej edycji programu "MasterChef" podpowiedział, jak zrobić zupę z warzyw z melisą, łososia w sosie węgierkowym, a na deser witaminowy kisiel o smaku cytrynowym i pomarańczowym.

d1kd346
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1kd346
Więcej tematów