Trwa ładowanie...
LifeTube/Jaja w kuchni
12-02-2016 13:50

Panierowana mozzarella z sosem wiśniowym

Mozzarella, czyli miękki i słonawy serek pochodzący z Włoch jest podstawą wielu dań. Smakuje doskonale jako dodatek do sałatek, pizzy czy lasagne. Darek Kuźniak z "Crazy Chef Cooking" przygotował panierowaną mozarellę w sosie wiśniowym. Sprawdzi się doskonale na na szybką przekąskę czy kolację. Zobaczcie przepis.

d2wv426
d2wv426

Mozzarella, czyli miękki i słonawy serek pochodzący z Włoch jest podstawą wielu dań. Smakuje doskonale jako dodatek do sałatek, pizzy czy lasagne. Darek Kuźniak z "Crazy Chef Cooking" przygotował panierowaną mozzarellę w sosie wiśniowym. Sprawdzi się doskonale jako szybka przekąska, a nawet kolacja. Zobaczcie przepis.

Składniki potrzebne do przygotowania mozzarelli: chleb tostowy, mąka, jajko, mozzarella.

Sos: wiśnie, ocet balsamiczny i cukier.

d2wv426
d2wv426
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2wv426
Więcej tematów