Trwa ładowanie...
26-01-2015 22:00

Gotowanie na ekranie: pieczone warzywa z chapati

Czerwona papryka, cukinia, marchew i cebula, do tego zioła oraz bryndza i pieczone warzywa gotowe. Całość polać tylko jedną łyżką oliwy, żeby warzywa nie były skąpane w tłuszczu. A jak przygotować domowe chapati? Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka w programie "Szczypta smaku" pokazały bardzo prosty przepis na te placuszki.

dsk9c5g
dsk9c5g

Czerwona papryka, cukinia, marchew, cebula i szpinak, do tego zioła oraz bryndza. Warzywa zapiekamy w pysznym dressingu. Do nich świetnie pasuje indyjskie chapati. Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka w programie "Szczypta smaku" pokazały bardzo prosty przepis na ten chlebek.

dsk9c5g
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dsk9c5g
Więcej tematów