Trwa ładowanie...
02-02-2016 09:09

Zapiekanka z serem pleśniowym i gruszkami

Jabłka i gruszki należą do grona produktów, z których możemy korzystać praktycznie przez cały rok. Smakują wyśnienie zarówno jedzone "na surowo", ale też w ciastach, czy zapiekane wraz z mięsem. Mikołaj Rey wybrał się do Stoczka Klasztornego, gdzie Alina Rynkowicz, gospodyni w klasztorze, zdradziła przepis na zapiekankę z serem pleśniowym, gruszką i orzechami.

d2rbz6v
d2rbz6v

Jabłka i gruszki należą do grona produktów, z których możemy korzystać praktycznie przez cały rok. Smakują wyśnienie zarówno jedzone "na surowo", ale też w ciastach, czy zapiekane wraz z mięsem. Mikołaj Rey wybrał się do Stoczka Klasztornego, gdzie Alina Rynkowicz, gospodyni w klasztorze, zdradziła przepis na zapiekankę z serem pleśniowym, gruszką i orzechami.

d2rbz6v
d2rbz6v
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2rbz6v
Więcej tematów