Trwa ładowanie...

Rozgrzewający obiad: polędwiczka faszerowana orzechami i pietruszką

Jesienne spadki temperatur dają się już mocno odczuć, dlatego warto przygotować w kuchni dania, które skutecznie przygotują nasz organizm na chłody. Piotr Kucharski na rozgrzewający obiad proponuje polędwiczkę faszerowaną orzechami i pietruszką.

d2rehwk
d2rehwk

Jesienne spadki temperatur dają się już mocno odczuć, dlatego warto przygotować w kuchni dania, które skutecznie przygotują nasz organizm na chłody. Piotr Kucharski na rozgrzewający obiad proponuje polędwiczkę faszerowaną orzechami i pietruszką.

Kucharz zaprezentował, jak prawidłowo rozciąć mięso, aby idealnie wchłonęło smak farszu, a całość po zawinięciu nie straciła formy. Połączenie pietruszki z orzechami, a także nietuzinkowy sos śliwkowy sprawiają, że danie smakuje jak w najlepszej restauracji.

d2rehwk
d2rehwk
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2rehwk
Więcej tematów