Trwa ładowanie...
13-08-2015 06:46

Gotowanie na ekranie: dorsz z czarną soczewicą i sałatką

Jak przygotować polędwicę z dorsza w papilotach z soczewicą i lekką sałatką? Potrawę w magazynie "Teraz Kuchnia" przygotowała szef kuchni Beata Śniechowska. To aromatyczne i lekkie danie, które ze względu na zawartość ryby, kaszy i warzyw, a także sposób przygotowania jest nie tylko pyszne, ale przede wszystkim zdrowe.

d2jjgmo
d2jjgmo

Jak przygotować polędwicę z dorsza w papilotach z soczewicą i lekką sałatką? Potrawę w magazynie "Teraz Kuchnia" przygotowała szef kuchni Beata Śniechowska. To aromatyczne i lekkie danie, które ze względu na zawartość ryby, soczewicy i warzyw, a także sposób przygotowania jest nie tylko pyszne, ale przede wszystkim zdrowe.

d2jjgmo
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2jjgmo
Więcej tematów