Trwa ładowanie...

Gotowanie na ekranie: domowy chleb i serek topiony

Serki topione należą do grona produktów, które najczęściej wzbogaca się niepotrzebnymi konserwantami. Zamiast kupować ich w sklepie, można zrobić je własnoręcznie. Mikołaj Rey odbył podróż kulinarną do mazurskiego folwarku Ewy Lipskiej. Razem przygotowali nie tylko dwie wersje smakowe serka topionego, ale również domowy chleb.

d7ehl2v
d7ehl2v

Serki topione należą do grona produktów, które najczęściej wzbogaca się niepotrzebnymi konserwantami. Nie jesteśmy jednak skazani na gotowe produkty ze sklepu. Okazuje się, że bardzo łatwo można zrobić je własnoręcznie. Mikołaj Rey odbył podróż kulinarną do mazurskiego folwarku Ewy Lipskiej. Razem przygotowali nie tylko dwie wersje smakowe serka topionego, ale również domowy chleb.

d7ehl2v
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d7ehl2v
Więcej tematów