Trwa ładowanie...
18-03-2015 23:17

Gotowanie na ekranie: domowe sajgonki

Jak zrobić samemu sajgonki? Małgorzata Molska zaprezentowała naprawdę szybką wersję przygotowania tych azjatyckich przekąsek. Okazuje się, że zrobienie ich bez udziału dalekowschodniego profesjonalisty jest nad wyraz prosty. Potrzebny jest makaron różowy, wieprzowina i warzywa. Kucharka pokazała, jak sprawnie rolować sajgonki.

d2d7xf4
d2d7xf4

Jak zrobić samemu sajgonki? Małgorzata Molska zaprezentowała naprawdę szybką wersję przygotowania tych azjatyckich przekąsek. Okazuje się, że zrobienie ich bez udziału dalekowschodniego profesjonalisty jest nad wyraz proste. Potrzebny są m.in. makaron ryżowy, wieprzowina i warzywa. Kucharka pokazała, jak sprawnie rolować sajgonki.

d2d7xf4
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2d7xf4
Więcej tematów