Trwa ładowanie...

6 trików, które przydadzą się w kuchni każdej pani domu

Dzięki nim unikniesz nerwów

d2fy03c
d2fy03c

Co zrobić, żeby tłuszcz nie pryskał podczas smażenia, a jajko na twardo nie pękało podczas gotowania? Sprawdź triki kulinarne, które ułatwią życie w kuchni każdej pani domu.

Garść wskazówek pomoże w uniknięciu wielu sytuacji, które mogą wyprowadzić z równowagi. Kogo podczas smażenia nie denerwuje pryskający olej? A tak łatwo tego uniknąć! Wystarczy dodać odrobinę soli i problem zniknie. To rozwiązanie pomaga także w uzyskaniu puchatej piany z białek jajek. Ile razy dodane do ciasta bakalie opadły na dół? Dzięki obtoczeniu ich w mące przed dodaniem do masy unikniesz problemu.

POLECAMY RÓWNIEŻ:

Naleśniki w nowym wydaniu

d2fy03c

Dużo, solidnie i smacznie

d2fy03c
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2fy03c
Więcej tematów