Trwa ładowanie...
28-12-2015 11:42

Podstawowy błąd podczas smażenia jajecznicy. Posiłek traci składniki odżywcze

Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem.

d4a3a95
d4a3a95

Często rezygnujemy z jajek, bojąc się, że podwyższają one poziom cholesterolu. Tymczasem to nieocenione źródło wielu witamin i mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem. Pod warunkiem, że zostanie odpowiednio przyrządzona.

Wiele osób popełnia podstawowy błąd. Zbyt przysmażone żółtko traci cenne składniki odżywcze. Zobacz, jak prawidłowo przygotować jajecznicę, by była zdrowa i smaczna.

d4a3a95
d4a3a95
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4a3a95
Więcej tematów