Trwa ładowanie...

Jesienne menu z dynią w roli głównej

Pyszne propozycje Jana Kuroń na rodzinny, jesienny obiad.

d2q22b4
d2q22b4

Dynia to jedno z jesiennych warzyw, które najlepiej smakuje w sezonie. Na straganach i sklepach spożywczych możemy przebierać w różnych jej odmianach i eksperymentować w kuchni. Swoje popisowe propozycje na ten produkt poleca Jan Kuroń. Kucharz przygotował dynię faszerowaną pęczakiem, wędlinami i ziołami, smażonego sandacza na purée z dyni z czarnuszką i emulsją z natki pietruszki oraz krem z dyni i wędzonych śliwek podany z bekonowymi chipsami.

d2q22b4
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2q22b4
Więcej tematów