Trwa ładowanie...
d1aomyl
07-10-2014 13:31

SAŁTKA Z FIOLETOWYCH (TRUFLOWYCH) ZIEMNIAKÓW Z RZODKIEWKĄ I SEREM FETA

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1aomyl
Składniki
  • 200 g filetowych (truflowych) ziemniaków
  • 150 g sera feta
  • 2 pęczki rzodkiewek
  • 2 łyżki szczypiorku
  • 1 łyżka ziół prowansalskich
  • 2 łyżki oliwy
Przepis

Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut. Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie naczynia. Umyte rzodkiewki pokroić w plasterki, ułożyć na ziemniakach. Dodać pokrojony w kostkę ser, posypać całość posiekanym szczypiorkiem i ziołami, skropić oliwą.Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut. Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie naczynia. Umyte rzodkiewki pokroić w plasterki, ułożyć na ziemniakach. Dodać pokrojony w kostkę ser, posypać całość posiekanym szczypiorkiem i ziołami, skropić oliwą.Ziemniaki umyć, gotować na parze lub w wodzie ok. 20 minut. Odcedzić, wystudzić, obrać i pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie naczynia. Umyte rzodkiewki pokroić w plasterki, ułożyć na ziemniakach. Dodać pokrojony w kostkę ser, posypać całość posiekanym szczypiorkiem i ziołami, skropić oliwą.

Przepis dodał użytkownik Lidia

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1aomyl
d1aomyl
d1aomyl
Więcej tematów
d1aomyl