19-05-2008 20:50
Sałatka z tuńczykiem Marty
Przepis
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Składniki
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- ? pokrojonej w kostkę łodygi selera naciowego
- ? pokrojonego w kostkę kwaśnego jabłka
- ? pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli
- 1 łyżka śmietany
- 1 łyżka majonezu
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- kilka kropli octu balsamicznego
- sól, pieprz biały do smaku
Przepis
Tuńczyka obsączyć z zalewy, rozdrobnić widelcem. W salaterce wymieszać delikatnie wszystkie składniki sałatki, odstawić na 30 minut. Podawać z białym pieczywem i masłem.
Przepis dodał użytkownik Tysia
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.