Klasyczna pasta jajeczna. Najlepsza na śniadanie
Przepis
Jajka stwarzają wiele kulinarnych możliwości na śniadanie polecamy klasyczną pastę jajeczną. By nie była mdła, warto dodać nieco musztardy. Z kolei dodatek masła nada niesamowitej delikatności i sprawi, że pasta będzie bardzo kremowa. Pycha!
4.1
(9 głosów)
Oceń:
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 2 |
Rodzaj diety: |
Źródło: Adobe Stock, fot: Martin Rettenberger
Składniki
Przepis
- Jajka gotuj około 8 min., po ugotowaniu zalej je na krótko zimną woda i obierz, nie będą wtedy miały ciemniej obwódki. Lekko przestudzone jajka rozdrobnij widelcem.
- Posiekaj dymkę dodaj do jajek
- Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Klasyczna pasta jajeczna. Najlepsza na śniadanie
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
5
3
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.