Trwa ładowanie...
d2fv275
13-01-2014 13:54

Zupa z fasoli ze szpinakiem

Przepis
3.2
(12 głosów)
Oceń:
d2fv275
Składniki
  • Szpinak w liściach 450 g Bonduelle (rozmrożony)
  • Cannellini “Gotowane na Parze” Bonduelle (puszka 212 ml)
  • 150 g pomidorów (posiekanych)
  • 0,5 l bulionu
  • 1 marchewka
  • 1 cebula
  • 30 g żółtego sera (startego)
  • Oliwa z oliwek,
  • sól, pieprz
Przepis

Podsmażyć na oliwie pokrojoną cebulę i marchew, dodać pokrojone pomidory, bulion i cannellini Bonduelle, zagotować i dodać szpinak Bonduelle. Pozostawić na wolnym ogniu przez dziesięć minut i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać zupę z tartym serem i grzankami.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2fv275
d2fv275
d2fv275
Więcej tematów
d2fv275