Trwa ładowanie...
d2tb3p4
13-01-2014 13:34

Warzywna lasagne

Przepis
3.5
(6 głosów)
Oceń:
d2tb3p4
Składniki
  • 1 puszka 212 ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 opakowanie mrożonego Szpinaku 1000 liści Bonduelle
  • 1 puszka kukurydzy złocistej Bonduelle
  • 1 cebula (drobno pokrojona)
  • 2 ząbki czosnku (wyciśnięte)
  • 1 papryka (żółta lub czerwona)
  • 2 łyżki sera ricotta
  • 10 naleśników
  • 60 g startego sera żółtego
  • Olej do smażenia
Przepis

Na oleju podsmażyć cebulę, czosnek i rozmrożony szpinak. Ostudzić. Dodać kukurydzę, czerwoną fasolę, ser ricotta. Doprawić do smaku i wymieszać. Naczynie żaroodporne posmarować masłem i ułożyć naleśnik, następnie położyć warstwę warzyw i następny naleśnik i powtórzyć aż do zużycia całego farszu. Na koniec posypać tartym serem i zapiec.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2tb3p4
d2tb3p4
d2tb3p4
Więcej tematów
d2tb3p4