Trwa ładowanie...
d3o6j6n
13-01-2014 13:19

Sałatka z kukurydzy, czerwonej i białej fasoli

Przepis

Sałatka z konserwowych warzyw dobrze będzie się komponowała z grillowanym mięsem. Możemy ja także podać na imprezie jako osobne danie.

d3o6j6n
3.6
(5 głosów)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

123
Źródło: 123
Składniki
  • kukurydza z czerwoną fasolą
  • biała fasola z puszki
  • 1 czerwona papryka
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 czerwona cebula
  • bazylia,
  • musztarda,
  • czerwony ocet winny,
  • sól,
  • pieprz,
  • oliwa z oliwek
  • pietruszka (posiekana)
Przepis

Pokroić cebulę w piórka, posiekać paprykę i wrzucić wszystko do miski. Dodać kukurydzę z czerwoną fasolą i białą fasolę. Przyrządzić sos z solu z cytryny, octu, łyżeczki musztardy i oliwy z oliwek. Całość wymieszać. Udekorować posiekaną natką pietruszki, mielonym pieprzem i bazylią.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Sałatka z kukurydzy, czerwonej i białej fasoli
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3o6j6n
d3o6j6n
d3o6j6n
d3o6j6n
Więcej tematów
d3o6j6n