Trwa ładowanie...
d1fcwyt
10-01-2014 14:53

Pikantne bagietki z tuńczykiem

Przepis
4.1
(15 głosów)
Oceń:
d1fcwyt
Składniki
  • 1 puszka 212ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 puszka kukurydzy złocistej Bonduelle
  • 200 g tuńczyka z puszki w sosie własnym
  • 1 bagietka
  • 2 łyżki tartego sera elementalera
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka słodkiego sosu chili
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • sól i pieprz
Przepis

Bagietkę przekroić wzdłuż, a następnie na 4 części. Z bułek wydrążyć miąższ. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowany farsz włożyć do bagietki i podgrzać w piekarniku.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1fcwyt
d1fcwyt
d1fcwyt
Więcej tematów
d1fcwyt