Trwa ładowanie...
db047ce
10-01-2014 14:49

Fasola zapiekana z cebulką i boczkiem

Przepis
4.5
(2 głosy)
Oceń:
db047ce
Składniki
  • 1 puszka 425ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 cebula
  • 400g makaronu świderki
  • 250g boczku
  • 30g sera parmezan
  • 1 łyżeczka natki pietruszki
  • 500ml sos beszamelowego
  • Olej do smażenia
Przepis

Na oleju podsmażyć pokrojoną cebulę z boczkiem. Dodać fasolę, ugotowany makaron, posiekaną natkę pietruszki. Wlać sos beszamelowy i dokładnie wymieszać. Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec. Podawać posypane parmezanem.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
db047ce
db047ce
db047ce
Więcej tematów
db047ce