Trwa ładowanie...
d4h0mmd
09-01-2014 15:48

Krem z marchwi i soczewicy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4h0mmd
Składniki
  • Marchew młoda Bonduelle (puszka 425ml)
  • Soczewica “Gotowane na Parze” (puszka 425ml)
  • 1 cebula
  • 400 ml bulionu warzywnego
  • Zioła (tymianek, oregano, pietruszka)
  • Sól
  • oliwa z oliwek
Przepis

Podsmażyć cebulę na odrobinie oliwy z oliwek, dodać marchew i soczewicę. Przykryć na kilka minut, po czym dodać bulion warzywny. Gotować przez 5-10 minut, a następnie zmiksować wszystkie składniki. Doprawić do smaku solą i świeżymi ziołami.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4h0mmd
d4h0mmd
d4h0mmd
Więcej tematów
d4h0mmd