Trwa ładowanie...
d3w46nq
19-11-2013 15:44

Hiszpańskie Zielone Oliwki z pstrągiem oraz pesto

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3w46nq
Składniki
  • Hiszpańskie Zielone Oliwki
  • wędzony pstrąg
  • świeży koperek
  • hiszpańska oliwa z oliwek
  • orzechy włoskie
  • ząbek czosnku
  • sól morska
  • suszone pomidory
  • ser owczy „oscypek”
Przepis

W miseczce wymieszaj świeży koperek, 5 łyżek hiszpańskiej oliwy z oliwek, orzechy włoskie, ząbek czosnku i trochę soli. Wszystko zmiksuj za pomocą blendera, do uzyskania gładkiej masy. Następnie dodaj posiekane w cienkie paseczki suszone pomidory, pokrojony
w kostkę ser owczy „oscypek” oraz kawałki wędzonego pstrąga. Dorzuć kilka hiszpańskich zielonych oliwek. Podawaj
z prażonymi migdałami.

Przepis dodał użytkownik IloveOlive

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3w46nq
d3w46nq
d3w46nq
Więcej tematów
d3w46nq