Trwa ładowanie...
dlv6l3u
10-06-2013 21:42

Wiosenne tosty z gorgonzolą, czosnkiem i warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dlv6l3u
Składniki
  • chleb do tostów lub inny
  • ser pleśniowy gorgonzola - kilka plastrów
  • ok. pól małej głowki czosnku
  • pomidor
  • ogórek małosolny
  • masło
  • kilka listków natki pietruszki
Przepis

Sposób przygotowania
1.
Chleb smarujemy wewnatrz masłem.

2.
Na masło nakładamy ser pleśniowy.

3.
Na ser pleśniowy nakładamy odpowiadającą nam ilośc przeciśniętego przez praskę czosnku. Składamy kromki chleba.

4.
Tosty zapiekamy w tosterze.

5.
Na ciepłe tosty nakładamy po plasterku pomidora, ogórka małosolnego oraz listki natki pietruszki.

Przepis dodał użytkownik Rozaroza

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dlv6l3u
dlv6l3u
dlv6l3u
Więcej tematów
dlv6l3u