Trwa ładowanie...
d3i0c51
02-12-2011 14:25

Sos musztardowy z jajkiem

Przepis
4.4
(5 głosów)
Oceń:
d3i0c51
Składniki
  • -kostka rosołowa
  • -musztarda
  • -vegeta
  • -jajka
Przepis

Do garnka wlać wodę ( ilość zależy od potrzeby sosu ) i wrzucić kostkę rosołową. W między czasie ugotować jajka na twardo ( ilość od zapotrzebowania ). Gdy rozpuszczona kostka rosołowa w wodzie zacznie się gotować, należy dodać musztardę ( ok. 2łyzek stołowych na litr ). Doprawić vegetą, w zależności od intensywności smaku, można dodać więcej musztardy według upodobania. Podawać z ziemniakami.

Przepis dodał użytkownik agga129

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3i0c51
d3i0c51
d3i0c51
Więcej tematów
d3i0c51