Trwa ładowanie...
d3w46nq
31-08-2011 17:25

fasolka po bretońsku

Przepis
4.8
(8 głosów)
Oceń:
d3w46nq
Składniki
  • 1 Kg fasoli ,,Jaś '',koncentrat pomidorowy,600 g kiełbasy zwyczajnej lub podwawelskiej,2 średnie cebule,bazylia 1 płaska łyżka,oregano 1 łyżeczka,sól, pieprz mielony i mielona słodka papryka.
Przepis

Dzień wcześniej namoczyć fasolę w zimnej wodzie i zostawić na noc.Rano fasolę ,gotować na małym gazie.Pokroić drobno kiełbasę i cebulę i przysmarzyć na patelni. Gdy fasola będzie miękka dodać kiełbasę z cebulą,koncetrat pomidorowy i przyprawy. Sól, pieprz i paprykę dodać według uznania, do smaku. SMACZNEGO!

Przepis dodał użytkownik KuchniaGosi

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3w46nq
d3w46nq
d3w46nq
Więcej tematów
d3w46nq