17-11-2010 19:48
Tilapia w warzywach
Przepis
3.5
(4 głosy)
Oceń:
Składniki
- 1 kg filetów z Tilapii
- 4 marchewki
- 4 pietruszki
- 1 seler
- 1 cytryna lub kwasek cytrynowy
- pieprz, sól do smaku
- jeśli ktoś nie przepada za marchewką pieczoną to polecam wersję z papryką czerwoną i zieloną
Przepis
Rybę umyć,opłukać. Przyprawić pieprzem i solą,skropić sokiem z cytryny.
Warzywa umyć,obrać,umyć . Zetrzeć na cieńkie paski .
Rybę włożyć do foli aluminiowej , na nią rozłożyć warzywa (można dać małą łyżeczkę masła na rybę)
Zawinąć tak aby nic nie wypadło, piec w naczyniu żaroodpornym przez 20-30 min w 150 stopni.
SMACZNEGO :)
Przepis dodał użytkownik kika14
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.