10-11-2010 13:20
Panga na puree z brokułów:
Przepis
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Składniki
- 1 duża główka brokułów
- 1 duży filet z pangi
- 1 łyżka jogurtu greckiego (ew. gęstej śmietany)
- sól, pieprz do smaku
Przepis
Brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, około 15 minut. Tłuczkiem do ziemniaków rozgniatamy na pure, dodajemy jogurt i ewentualnie sól do smaku.
Pangę solimy i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 175 stopni przez około 15-20 minut.
Na talerz wykładamy puree na to rybę.
Pozdrawiam
Inne-Gotowanie.pl
Przepis dodał użytkownik inne-gotowanie.pl
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.