Trwa ładowanie...
d36oisf
10-11-2010 13:20

Panga na puree z brokułów:

Przepis
4.0
(2 głosy)
Oceń:
d36oisf
Składniki
  • 1 duża główka brokułów
    • 1 duży filet z pangi
    • 1 łyżka jogurtu greckiego (ew. gęstej śmietany)
    • sól, pieprz do smaku
Przepis

Brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, około 15 minut. Tłuczkiem do ziemniaków rozgniatamy na pure, dodajemy jogurt i ewentualnie sól do smaku.

Pangę solimy i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 175 stopni przez około 15-20 minut.

Na talerz wykładamy puree na to rybę.

Pozdrawiam
Inne-Gotowanie.pl

Przepis dodał użytkownik inne-gotowanie.pl

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d36oisf
d36oisf
d36oisf
Więcej tematów
d36oisf