Trwa ładowanie...
d18giz6
02-09-2010 14:57

ryba po japońsku

Przepis
3.3
(7 głosów)
Oceń:
d18giz6
Składniki
  • 4 cebule
  • słoki ogórkow konserwowych
  • słoik papryki konserwowej
  • sosik 3/4 szkl. ojelu
  • 3/4 szkl. wody
  • 5 łyżek octu
  • 4 łyżki cukru
  • 3 liście laurowe
  • ziele angielskie, pieprz
  • 4 łyżki przecieru pomidorowego
  • ok 6-7 łyzecz keczypu
Przepis

rybke uspazyc
ogórki pokroic w kosteczke
cebule zeszklis na oliwie
papryke pokroic w kosteczke
Na pólmisku kolejno układac rybe i warstwe cebulki papryki i ogórków. Zalać goracym sosem zalac filety i do lodówki po ok 4 godzinach gotowe smacznego

Przepis dodał użytkownik dziewczyna-puchatka

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d18giz6
d18giz6
d18giz6
Więcej tematów
d18giz6