Trwa ładowanie...
dhu164g
02-09-2010 13:41

Sałatka z fetą i tuńczykiem

Przepis
3.5
(4 głosy)
Oceń:
dhu164g
Składniki
  • 1szt. kapusta pekińska
  • 1 szt. puszka kukurydza
  • 1 szt. puszka tuńczyk
  • 1 szt. opakowanie ser feta
  • 1 szt. pęczek rzodkiewka
  • 1 szt. ogórek nieduży
  • 1 szt. -2 papryka czerwona
  • 1 szt. sos sos do sałatek
Przepis

Kapustę przekroić na połowę i poszatkować. Kukurydzę i tuńczyka odcedzić z nadmiaru wody i oliwy.
Ser pokroić na kosteczkę,rzodkiewkę na grubsze talarki, ogórek na póltalarki.
Dodać kukurydzę i tuńczyka .
Wszystkie składniki wymieszać razem.
Na 15 minut przed podaniem dodać sos do sałatek rozmieszany z odliwą, można dodać czerwony pieprz i odrobinę soli.

Przepis dodał użytkownik dziewczyna-puchatka

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dhu164g
dhu164g
dhu164g
Więcej tematów
dhu164g