Trwa ładowanie...
d3mkipq
15-07-2010 12:26

Duszone żeberka.

Przepis
3.7
(9 głosów)
Oceń:
d3mkipq
Składniki
    • 2 paski zeberek ok.1 kg
    • 2-3 cebule
    • maka
    • olej
    • Delikat(moze byc inna przyprawa tego typu np.Kucharek,Vegeta)
    • tymianek
    • pieprz
    • papryka
    • granulowany czosnek
    • sol
Przepis

Zeberka posypujemy przyprawa Delikat i tymiankiem i zostawiamy na 2-3 godz.Cebule kroimy w kostke.Zeberka obtaczamy w mace i obrumieniamy na oleju.Na pozostaly ze smazenia zeberek olej wrzucamy cebule i mieszajac przesmazamy(nie powinna sie zrumienic).Zeberka i cebule wkladamy do garnka i zalewamy woda,aby byly nia przykryte.Dodajemy przyprawy i dusimy do miekkosci na wolnym ogniu.

Przepis dodał użytkownik Anula_1

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3mkipq
d3mkipq
d3mkipq
Więcej tematów
d3mkipq