Trwa ładowanie...
d2k6aae
03-01-2010 14:45

Jajka faszerowane

Przepis
3.3
(8 głosów)
Oceń:
d2k6aae
Składniki
  • 5 jajek
  • mała foremka pasztetu drobiowego
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • do przybrania: papryka słodka lub szczypiorek
Przepis

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupek. Kroimy na połówki. Ostrożnie wyciągamy do miseczki żółtka. Dodajemy do żółtek pół foremki pasztetu, ok łyżki majonezu, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Łyżeczką nakładamy nadzienie do białek.
Można dla ozdoby posypać papryką słodką lub szczypiorkiem.

Przepis dodał użytkownik edycinka24

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2k6aae
d2k6aae
d2k6aae
Więcej tematów
d2k6aae