Trwa ładowanie...
d4epia0
28-11-2009 10:30

Bagietka z sałatkowym tuńczykiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4epia0
Składniki
  • bagietka 2 szt
  • tuńczyk rozdrobiony w sosie własnym 2 puszki
  • groszek konserwowy 1 mała puszka
  • kukurydza konserwowa 1 mała puszka
  • cebula 1 mała
  • sól
  • pieprz cytrynowy
  • jajka na twardo
  • cytryna 1 szt
Przepis

Tuńczyka odsączyć na sitku, wrzucić do salaterki, dodać odsączony groszek, kukurydzę, jajka na twardo sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Układać sałatkę na pokrojonej bagietce, udekorować cytryną.

Przepis dodał użytkownik iza.kubica

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4epia0
d4epia0
d4epia0
Więcej tematów
d4epia0