Trwa ładowanie...
d11r1qx
16-10-2009 11:56

Kiełbaska w boczku lub piersi w boczku

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d11r1qx
Składniki
  • Składniki:
  • tyle samo plastrów surowego boczku i małych kiełba<x>sek grilowych lub pierś pokrojona w paski (piersi przyprawić przyprawą do kurczaka najlepiej kamis)
  • ser tarkowany żółty
  • sól, pierz
Przepis

Plastry boczku lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Posypać tartym serem. Kłaść odparzoną kiełbaskę, zawinąć, spiąć wykałaczką. Położyć roladki na blaszce, piec w temp 200 st C około 40 minut lub piersi z kurcząt oprószyć przyprawą do kurczaka i zawinąć w plastrach boczku. Piec do 40 minut w 180 st C.

Przepis dodał użytkownik malinowalukrecja

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11r1qx
d11r1qx
d11r1qx
Więcej tematów
d11r1qx