16-10-2009 11:56
Kiełbaska w boczku lub piersi w boczku
Przepis
Oceń jako pierwszy:
Składniki
- Składniki:
- tyle samo plastrów surowego boczku i małych kiełba<x>sek grilowych lub pierś pokrojona w paski (piersi przyprawić przyprawą do kurczaka najlepiej kamis)
- ser tarkowany żółty
- sól, pierz
Przepis
Plastry boczku lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Posypać tartym serem. Kłaść odparzoną kiełbaskę, zawinąć, spiąć wykałaczką. Położyć roladki na blaszce, piec w temp 200 st C około 40 minut lub piersi z kurcząt oprószyć przyprawą do kurczaka i zawinąć w plastrach boczku. Piec do 40 minut w 180 st C.
Przepis dodał użytkownik malinowalukrecja
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.