Trwa ładowanie...
d4i2d10
26-07-2009 15:30

Szarpak,borowiacki kapuśniak

Przepis
2.3
(3 głosy)
Oceń:
d4i2d10
Składniki
  • 0,5 kg ziemniakow
  • 0,30 dkg kapusty kiszonej
  • 0 ,20dkg boczku wędzonego
  • sol,pieprz
  • liść laurowy
  • 3 ziela angielskie
Przepis

Ziemniaki obrać i umyć i pokroić w kostkę , zalać wodą ,dodać liść laurowy, ziele, trochę osolić i ugotowac do miękkości.Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni .Dodać do zupy razem z kiszoną kapustą, trochę razem pogotować.Pieprz do smaku.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4i2d10
d4i2d10
d4i2d10
Więcej tematów
d4i2d10