Trwa ładowanie...
d2g5ej6
26-07-2009 15:09

Indyk w galarecie

Przepis
4.0
(3 głosy)
Oceń:
d2g5ej6
Składniki
  • 1 kg piersi z indyka
  • wloszczyzna
  • żelatyna
  • sol, pieprz,
  • 2 pomarańcze
  • majonez
  • brzoskwinie z puzski
Przepis

Pierś z indyka ugotować w osolonej wodzie z włoszczyzną do miękkosci. Ostudzic , pokroić w cienkie plastry. Przygotować żelatynę wg przepisu na opakowaniu na wywarze z indyka. Ostudzic.Na półnisku ulożyc plastry pomarańczy , na to plastry indyka, na to majonez, i kawalki brzoskwiń.Oblać tężejącą galaretą.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2g5ej6
d2g5ej6
d2g5ej6
Więcej tematów
d2g5ej6