28-06-2009 14:36
kulki czekoladowo-kokosowe
Przepis
4.0
(12 głosów)
Oceń:
Składniki
- 25 dag margaryny
- 1/2 szklanki cukru pudru
- 1 żółtko
- 3 łyżki kakao
- 1 cukier waniliowy
- 10 dag wiórek kokosowych
- 1 duże opakowanie herbatników
- 2 łyżki alkoholu
- wiórki kokosowe do obtaczania
Przepis
Margarynę z obydwoma cukrami i żółtkiem utrzeć na jednolitą masę. Dodać pokruszone herbatniki,wiórki kokosowei dalej ucierać. Na koniec dodać kakao i alkohol. Włożyć do lodówki na 1/2 godziny. Zmasy formować małe kuleczki i obtaczać je w wiórkach.
Przepis dodał użytkownik asieeenka03
Podziel się opinią
1
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.