Trwa ładowanie...
d2g5ej6
22-06-2009 23:09

Sałatka z kapusty pekińskiej i kapusty czerwonej

Przepis
4.7
(3 głosy)
Oceń:
d2g5ej6
Składniki
  • kapustka pekińska 1 mała lub 0.5
  • kapusta czerwona garść
  • kukurydza konserwowa 1 puszka
  • jajko na twardo 2 sztuki
  • ogórek świeży 1 sztuka
  • szynka chuda 20 dg
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • czosnek granulowany
Przepis

Kroimy kapustę pekińską, kapustę czerwoną szatkujemy na mniejsze kawałki. Dodajemy kukurydzę, pokrojone jajko, oraz szynkę z ogórkiem pokrojone w kosteczkę. Łączymy wszytko majonezem i doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Odstawiamy na 15 min do lodówki.
I gotowe.

Przepis dodał użytkownik coco_rosie

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2g5ej6
d2g5ej6
d2g5ej6
Więcej tematów
d2g5ej6