Trwa ładowanie...
d3tl3ge
18-04-2009 11:05

Surówka z kapusty czerwonej

Przepis

Czerwona kapusta, przez Ślązaków zwana modrą to nieodłączny dodatek do klusków z dziurką i rolady. Ja ją lubię jeść również w towarzystwie smażonej ryby i puree.

d3tl3ge
5.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-4

Okazja:
Shutterstock
Źródło: Shutterstock
Składniki
Przepis

Oczyszczoną i umytą kapustę osączyć i drobniutko poszatkować. Dodać posiekane jabłko. Wymieszać z olejem, skropić sokiem z cytryny. Przyprawić do smaku solą.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Surówka z kapusty czerwonej
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3tl3ge
d3tl3ge
d3tl3ge
d3tl3ge
Więcej tematów
d3tl3ge