Trwa ładowanie...
d1smak7
24-02-2009 18:51

Cukinia w panierce

Przepis
4.0
(2 głosy)
Oceń:
d1smak7
Składniki
  • 2 mlode cukinie
  • 3 jajka
  • bulka tarta
  • sol
  • pieprz
Przepis

Cukinie kroimy na talarki o grubosci ok 0,5 cm.
Jajka wbijamy do glebokiego talerza , solimy i pieprzymy do smaku. Jajka nalezy dobrze "rozbeltac".Pokrojone cukinie obtaczamy w bulce tartej i "rozbeltanych" jajkach.Nastepnie smazymy na patelni z olejem.Cukinie smazymy z jednej jak i z drugiej strony na zloty kolor.

Przepis dodał użytkownik sylwiasleboda1

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1smak7
d1smak7
d1smak7
Więcej tematów
d1smak7