zaloguj | rejestruj
w przepisach
w przepisach
w całym serwisie

Podaj składniki, jakie masz w lodówce:

usuń
usuń
usuń
+ kolejny składnik anuluj
DODAJ DO ULUBIONYCH 2009-02-15

Masło koperkowe

milena_24
przepis lubi: 0 osób 0/5
Tagi: Przystawki
Składniki
  • 100 g masła
  • 2 łyżki pokrojonego koperku
  • sól, pieprz
kalkulator miar i wag
Kalkulator miar i wag

Każdy przepis wydaje się prosty, jeśli jesteś pewny, jakich miar składników użyć. Co jednak zrobić, kiedy nie dysponujesz wagą kuchenną, a lista produktów, których potrzebujesz, aby przygotować ulubione naleśniki zawiera 300 g i 250 ml mleka? W takiej sytuacji pomoże ci kalkulator miar i wag, który w prosty sposób pozwoli ci przeliczyć różne miary i wagi poszczególnych składników, na inne, którymi dysponujesz w kuchni. Dzięki temu już żaden przepis cię nie zaskoczy.

Przygotowanie
Masło rozetrzeć, dodać koperek i doprawić. Utrzeć masę, schłodzić i uformować krążki. Podawać do ryb i warzyw.

Polub kuchnia.wp.pl na Facebooku


Opinie (0)

Pozostało znaków: 4000

REGULAMIN

Ten materiał nie ma jeszcze żadnej opinii. Twoja może być pierwsza!

Bądź z nami na bieżąco


Polecane przepisy
regulamin
Popularne przepisy
Śledzie po kaszubsku, Szarlotka, Pierogi, Barszcz czerwony, Blok czekoladowy, Makowiec, Mięso mielone, Desery, Sałatka, Kurczak, Ciasta na zimno, sernik na zimno, Śledzie przepisy, Knedle, Naleśniki, Sałatka gyros, Śledzie w oleju, Dania z ziemniaków, Rogaliki, Placuszki